Гимназијалци победници регионалног такмичења ученичких компанија

Гимназија Зајечар и ове године се придружила програму који спроводе Достигнућа младих у Србији и послала две екипе на такмичење најбољих ученичких компанија.

Ове године Гимназију су представљале екипе Zeus и OutMark.

Zeus екипу је чинило седморо наших ученика: Огњен Симоновић (III4), Марија Димитријевић, Марија Милетић, Софија Јовановић, Лејла Чучуљ, Тамара Тодоровић и Петар Радосављевић (II3). Њихова идеја састојала се у производњи мобилних жардињера које би истовремено решавале проблем недостатка зелених површина и нудиле иновативно место за рекламу.

Екипу OutMark чине: Марија Првуловић, Ленка Јовановић, Дуња Васиљевић, Мина Михајловић (I3) и Андреа Буковић (I1). Ученичка компанија OutMark производи наруквице намењене авантуристима пружајући им све што је потребно за осећај сигурности.

Жири је одлучио да прво место у југоисточној Србији додели екипи OutMark, чиме је она наставила пут који је прошле године започела екипа ZaČili.

Честитамо ученицима и њиховим менторима Младену Шљивовићу, наставнику физике, и Павлу Василијевићу (III4), члана прошлогодишње победничке екипе ZaČili.

Podeli:

Trackback from your site.

Ostavite komentar