Републичко такмичење из историје и енглеског језика

Браво за Бориса, Тару, Петру и Растка!

У суботу 21. маја 2022. године у Пироту је одржано републичко такмичење из историје у организацији Економске школе у Пироту и Друштва историчара „Стојан Новаковић“. На такмичењу учествовали су и ученици наше школе: Јован Јовановић I-3, Растко Јовић II-3, Петра Нинић III-1 и Андрија Маринковић III-1. Ученик Растко Јовић освојио је четврто место.

У недељу 22.маја 2022. године у Гимназији Урош Предић у Панчеву одржано је 66. Државно такмичење талентованих ученика средњих школа по научним дисциплинама. На одржаном такмичењу учествовали су ученици наше школе: Тара Лазаревић I3, Огњен Симоновић I4, Петра Нинић  III1,  Борис Ранчев IV1.

Ученици су на основу теста знања и одбране истраживачког рада остварили следеће резултате: Борис Ранчев – прво место из научне области енглески језик и из научне области историја Тара Лазаревићтреће место, Петра Нинић – треће место.

Захваљујемо се свим ученицима што су представљали Гимназију Зајечар на одржаним такмичењима и честитамо на постигнутим резултатима. Такође, честитамо наставници историје Сузани Томић и наставници енглеског језика Марини Јовановић.

Podeli:

Trackback from your site.

Ostavite komentar