Ставрос 2019

  У периоду од 17.9.2019. до 27.9.2019. године 16-торо наших ученица и ученика боравило је у Ставросу (Грчка). Они су награђени захваљујући резултатима које су остварили у претходној школској години када су освојили једну од прве три награде (места) на државним такмичењима.

  Награђени су: Петар Васиљевић (Државно такмичење из математике 2. награда, Државно такмичење из информатике 2. награда), Зоран Лунгановић (Државно такмичење из физике 2. награда, Државно такмичење из математике 3. награда, математички турнир “Архимедес” 3. награда), Бранко Грбић (Државно такмичење из информатике 1. награда), Лазар Станојевић (Државно такмичење из математике 3. награда,  математички турнир “Архимедес” 3. награда), Ива Малетић (Крос РТС-а 1.место, републичко такмичење у атлетици 800м 1.место), Емилија Гагић (републичко такмичење из књижевности – Књижевна олимпијада 2. место), Стеван Вугделија (Државно такмичење из физике 2. награда), женски одбојкашки тим – Јована Ђорђевић, Ива Тошић, Јована Лазаревска, Ива Георгијев, Јована Ђурђевић, Мија Ранђеловић, Теодора Драгојевић, Јана Миленковић и Кристина Ницић (Државно такмичење у одбојци – 3. место).

  На пут је требало да крену још Невена Мушатовић (републичко такмичење у знању шпанског језика – 2. место) и Анђела Бешир (Државно такмичење из физике 2. награда) али су биле спречене из оправданих разлога.

  У току свог боравка у Ставросу имали су прилике да обиђу и Солун, а са нашим ученицима заједно боравиле су и три ученице из Економско-трговинске школе.

  Захваљујемо се туристичкој агенцији VIA Travel 019 која је донирала 6 летовања нашим ученицима (Гимназији и Економској школи по 3) и организовала путовање.

  Честитамо још једном свима и желимо им пуно среће и успеха у наставку школовања!

   
Podeli:

Trackback from your site.

Ostavite komentar